Ημερολόγιο άρθρων

Ιουνίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μάι    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ευχαριστήρια επιστολή


Δημοτικό Σχολείο Πατρίδας                       Πατρίδα

               Ημαθίας                                  31 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου Πατρίδας

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 είχαμε τη χαρά και την  τιμή να φιλοξενήσουμε τη συγγραφέα, κα Τάρη Ελισάβετ, που συνεργάστηκε

 με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς  του Σχολείου μας, κλέβοντας τις καρδιές όλων μας…….

Η δράση εντασσόταν στα πλαίσια της προσπάθειας ανάπτυξης της Φιλαναγνωσίας στο Σχολικό, και όχι μόνο, περιβάλλον, μια πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με  τους  εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας.

Στον ωραίο χώρο της αίθουσας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς», είχαμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να διηγείται, να συζητήσουμε για τη φιλαναγνωσία και διάφορα άλλα θέματα, να διαπιστώσουμε την απλότητα, την αμεσότητα, την αγάπη της για το βιβλίο και τα παιδιά! Όλα, δηλαδή, εκείνα τα στοιχεία που προσδιορίζουν έναν σημαντικό άνθρωπο των γραμμάτων και του παιδικού βιβλίου!

Σημαντική η συμβολή  όλων των δασκάλων που έκαναν τη σχετική προετοιμασία στα τμήματά τους!

Σπουδαία η συμμετοχή και ανταπόκριση όλων των μαθητών, ιδιαίτερα των τάξεων Ε?  και ΣΤ?  που συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση, αναλαμβάνοντας το ρόλο των μικρών δημοσιογράφων.

Συγκινητική η παρουσία των γονέων των μαθητών του σχολείου μας, οι

οποίοι, με το πέρας της εκδήλωσης, συνομολογούσαν τα οφέλη που απεκόμισαν για την ουσιαστική στήριξη των παιδιών τους προς την κατεύθυνση  της φιλαναγνωσίας.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τη συγγραφέα, κα Τάρη Ελισάβετ, που δέχθηκε την πρόσκλησή  και μας γέμισε χαρά, προφέροντάς μας παράλληλα μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Comments are closed.