Ημερολόγιο άρθρων

Απριλίου 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑΣ                                                                                                            14-12-2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011, η εκδήλωση του Σχολείου μας, με θέμα :

«Τα προβήματα της παιδικής ηλικίας -

 Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου»

 

Γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας  ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην κοινή πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων  και του Συλλόγου γονέων, αφού από νωρίς γέμισε η αίθουσα του  όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στην κα. Αναγνώστου Ειρήνη, Σχολική Ψυχολόγος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, η οποία με προθυμία και  χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, ανέλαβε την εισήγηση του θέματος και το συντονισμό της συζήτησης που επακολούθησε.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Πατρίδας,  κ. Σουλίδη Λάζαρο, ο οποίος  αφού καλωσόρισε  τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε  στη σπουδαιότητα της  ενημέρωσης και της γνώσης, που  είναι το πιο σημαντικό αγαθό που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά και στους γονείς.

Στη συνέχεια η  Σχολική Ψυχολόγος, κα. Αναγνώστου Ειρήνη, ανέλυσε το θέμα,  κεντρίζοντας  το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου  μας  και με εντυπωσιακή μαεστρία προκάλεσε έναν πλούσιο και εποικοδομητικό διάλογο, τα αποτελέσματα του οποίου, είναι βέβαιο, πως θα βοηθήσουν, όχι όνο τους γονείς, αλλά και τους παραβρισκόμενους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, από καρδιάς, την κα. Αναγνώστου Ειρήνη, αλλά και τους παραβρισκόμενους γονείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Comments are closed.