Ημερολόγιο άρθρων

Απριλίου 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑΣ                   Πατρίδα, 16 Φεβρουαρίου 2012                             

                                                                                                                                                                                                                        

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους  στον πρόεδρο, κ. Καγκελίδη Αντώνιο,  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Πατρίδας «ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ», για την ευγενική τους χειρονομία να  προσφέρουν τρεις  οθόνες προβολής (video projectors), προς ενίσχυση του εκπαιδευτικού μας έργου.

Η χειρονομία τους αυτή αποτελεί μέγιστη απόδειξη της διάθεσής τους για κοινωνική προσφορά. Αποδεικνύει πως στην προσπάθειά μας για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και την αναβάθμιση της παιδείας γενικότερα, δεν είμαστε μόνοι μας. Στο δύσκολο και παράλληλα τόσο όμορφο έργο μας, έχουμε συμπαραστάτες την ίδια την κοινωνία, αυτούς  που με το παράδειγμά τους μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε  ακούραστα το παιδαγωγικό μας καθήκον, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Η προσφορά τους αποτελεί για εμάς ξεχωριστή πράξη, όχι μόνο γιατί μας εξασφαλίζει επιπλέον εργαλεία δουλειάς αλλά και γιατί, πέρα των άλλων, είναι φωτεινό παράδειγμα ειλικρινούς συμμετοχής, για μια κοινωνία αλληλεγγύης, μια κοινωνία προσφοράς.

 

Με απεριόριστη εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες του συλλόγου διδασκόντων και των μαθητών του σχολείου μας.

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

 

Σουλίδης Λάζαρος

Comments are closed.