Ημερολόγιο άρθρων

Μαΐου 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Σύλλογος Γονέων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής Δράσης που διοργάνωσε

 ο Τομέας Υγείας , Πρόνοιας & Ευεξίας,  του τμήματος  Κομμωτικής Τέχνης , του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας και του 1ου Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΄΄ Άλμα Ζωής΄΄  αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το σύνολο των σχολείων της Βέροιας που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική  δράση που πραγματοποιήθηκε  στα Εργαστήρια Κομμωτικής του  1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας,   επίσης  τους Διευθυντές των Σχολείων ,  τους μαθητές -Δωρητές και τους γονείς τους, που ανταποκρίθηκαν  σε αυτή τη δράση  που δίνει το μήνυμα της αγάπης και της κοινωνικής προσφοράς  .

Τα σχολεία που συμμετείχαν είναι :

 

Δημοτικό Σχολείο Πατρίδας,    Δημοτικό Σχολείο Σταυρού,  Δημοτικό Σχολείο Μακροχωρίου ,     9ο Δημοτικό Σχολείο Βεροίας,     Μουσικό Γυμνάσιο Βέροιας,

1ο ? 3ο -4ο -5ο Γυμνάσια Βέροιας,       Γυμνάσιο Καβασίλων ,     4ο – 5ο ΓΕΛ Βέροιας ,        μαθητές του 1ο ΕΠΑ.Λ. Βέροιας  ,      Πολίτες Δωρητές της Βέροιας .

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κο Σουλίδη Λάζαρο  (Δ/ντή του  Δημοτικού Σχολείου Πατρίδας) τους Δασκάλους , γονείς και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Πατρίδας    για τον χρόνο που αφιέρωσαν και για την διάθεσή τους να αγκαλιάσουν  την εκπαιδευτική δράση και να συνεισφέρουν ενεργά με την παρουσία τους σε αυτό, κάνοντάς το προσωπική τους υπόθεση.

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε.

 

                                                                                       -Οι-

                                                                                  Διευθυντές

 

                                                                             Παντής Βαπτιστής

                                                                             Χασιώτης Νικόλαος

 

Ευχαριστήρια επιστολή


Δημοτικό Σχολείο Πατρίδας                       Πατρίδα

               Ημαθίας                                  31 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου Πατρίδας

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 είχαμε τη χαρά και την  τιμή να φιλοξενήσουμε τη συγγραφέα, κα Τάρη Ελισάβετ, που συνεργάστηκε

 με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς  του Σχολείου μας, κλέβοντας τις καρδιές όλων μας…….

Η δράση εντασσόταν στα πλαίσια της προσπάθειας ανάπτυξης της Φιλαναγνωσίας στο Σχολικό, και όχι μόνο, περιβάλλον, μια πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με  τους  εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας.

Στον ωραίο χώρο της αίθουσας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς», είχαμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να διηγείται, να συζητήσουμε για τη φιλαναγνωσία και διάφορα άλλα θέματα, να διαπιστώσουμε την απλότητα, την αμεσότητα, την αγάπη της για το βιβλίο και τα παιδιά! Όλα, δηλαδή, εκείνα τα στοιχεία που προσδιορίζουν έναν σημαντικό άνθρωπο των γραμμάτων και του παιδικού βιβλίου!

Σημαντική η συμβολή  όλων των δασκάλων που έκαναν τη σχετική προετοιμασία στα τμήματά τους!

Σπουδαία η συμμετοχή και ανταπόκριση όλων των μαθητών, ιδιαίτερα των τάξεων Ε?  και ΣΤ?  που συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση, αναλαμβάνοντας το ρόλο των μικρών δημοσιογράφων.

Συγκινητική η παρουσία των γονέων των μαθητών του σχολείου μας, οι

οποίοι, με το πέρας της εκδήλωσης, συνομολογούσαν τα οφέλη που απεκόμισαν για την ουσιαστική στήριξη των παιδιών τους προς την κατεύθυνση  της φιλαναγνωσίας.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τη συγγραφέα, κα Τάρη Ελισάβετ, που δέχθηκε την πρόσκλησή  και μας γέμισε χαρά, προφέροντάς μας παράλληλα μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων,

Το Διοικητικό Συμβούλιο