Ημερολόγιο άρθρων

Μαρτίου 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΙΔΑΣ                   Πατρίδα, 31 Μαρτίου 2016                               

                                                                                              Προς

                                                                                         Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

     Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2015, στο πλαίσιο προγράμματος με θέμα «Δρόμοι του κρασιού, δρόμοι του πολιτισμού», που υλοποιούν οι τάξεις Δ? , Ε? και ΣΤ? του σχολείου μας και μετά από πρόταση του Διδακτικού Προσωπικού, επισκέφτηκε το Σχολείο μας  ο Διαιτολόγος ? Διατροφολόγος κ.Κουτρουλιάς Θεοφάνης και μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριες για την αναγκαιότητα της ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, καθώς επίσης και για τις συνέπειες του αλκοολισμού στον αθλητισμό.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις μαθητών και δασκάλων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα ήταν εντυπωσιακά. Στο θετικό αποτέλεσμα, καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε η κατάρτιση του κ Κουτρουλιά Θεοφάνη, η αμεσότητα, η σαφήνεια και ο μεστός λόγος του, καθώς επίσης το ενδιαφέρον και η ευαισθησία που έδειξε για τον αγώνα που κάνουμε στην προσπάθεια καλυτέρευσης της ζωής, της υγείας και της εκπαίδευσης των μαθητών μας.

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Κουτρουλιά Θεοφάνη, καθώς επίσης και τη Διοίκηση της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας, όχι μόνο για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, αλλά και για την συμπαράστασή τους στο παιδαγωγικό και κοινωνικό έργο μας.

Τέτοιες παρουσιάσεις αναδεικνύουν την ευαισθησία, τον επαγγελματισμό και την κατάρτιση των διακόνων της υγείας σε θέματα προστασίας της παιδικής ηλικίας ειδικότερα και γενικότερα της ανθρώπινης ζωής, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας παράλληλα μοναδικές αρχές και αξίες.

Για το Δημοτικό Σχολείο Πατρίδας,

Ο Διευθυντής

Λάζαρος Σουλίδης

Comments are closed.