Ημερολόγιο άρθρων

Απριλίου 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

6/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜ. ΣΧ. ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ                           ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΜΑΘΙΑΣ  10/03/2015

Τ.Κ. 591 00 , ΠΑΤΡΙΔΑ ?  ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ                                            

    Ο Δ/ντής, οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πατρίδας Ημαθίας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και  δημόσια  τη διοίκηση και το προσωπικό  της εταιρίας παρασκευής καλλυντικών βιολογικής επεξεργασίας «PROPHARM», για την άψογη φιλοξενία και ξενάγηση στις σύγχρονες  εγκαταστάσεις της επιχείρησής τους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιούνται στο σχολείο μας με κύριο θέμα την «Ελιά».

Οι μικροί μαθητές  με την άψογη παρουσίαση  της κυρίας Χρύσας Παλαιοχωρινού, χημικού της εταιρείας, κατανόησαν όλη τη διαδικασία παραγωγής  των καλλυντικών από τη συλλογή και επεξεργασία των πρώτων υλών  μέχρι την τυποποίηση και συσκευασία τους. Ενθουσιάστηκαν από  την οργάνωση, τα υπερσύγχρονα μηχανήματα, την πληθώρα των παραγόμενων προϊόντων, την εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού αλλά  και την καθαριότητα του χώρου.

Στην επιστροφή έσπευσαν να δηλώσουν την επιθυμία τους να  μεταβιβάσουν τις εντυπώσεις τους από την άψογη φιλοξενία, καθώς και τα όσα είδαν και άκουσαν και σε άλλα σχολεία της Ημαθίας, ώστε να επισκεφθούν την επιχείρηση.

Για εμάς τους εκπαιδευτικούς, η παραμονή και δραστηριοποίηση δίπλα στους ανθρώπους του επιχείρησης, αποτέλεσε  μέγιστη απόδειξη της διάθεσής τους  για κοινωνική προσφορά και απόδειξη πως στην προσπάθεια για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας και την αναβάθμιση της παιδείας γενικότερα δεν είμαστε μόνοι μας.

Τέλος, τους ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε κοντά τους, τις  πολύτιμες  πληροφορίες τους, καθώς και για τα γλυκίσματα και τα δώρα που μας πρόσφεραν.

Για το Δημοτικό Σχολείο Πατρίδας

Ο Διευθυντής

Σουλίδης Λάζαρος

Comments are closed.